Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

Naponta frissülő oldalunkon foglaljuk össze a Magyar Országos Horgász szövetség ajánlása és az RDHSZ vezetés döntései alapján a járványveszély elhárítása érdekében hozott intézkedéseket.

2020. március 28.

 • A Dömsödi Horgász Egyesület 2344. Dömsöd, Kossuth L. út 31. szám alatt található irodájának nyitva tartását 2020. március 28.-tól 2020. április 11-ig szünetelteti. A tagok a dömsödi Célponty és a dunaharaszti Vízipók horgászboltokban rendezhetik tagságukat.

2020. március 27.


2020. március 26.

 • A Ráckevei Horgász Egyesület irodája bizonytalan időre bezár. Banki átutalás esetén az engedélyek postázása megoldható.
 • A Versenysport Bizottság tájékoztatása szerint előre láthatóan a májusi és júniusi RDHSZ rendezésű versenyek sem lesznek megtartva.

2020. március 25.

 • A Magyar Közlöny 2020/51. számában jelent meg a 61/2020 (III. 23.) Korm. rendelet, mely a sport-, szórakoztató, szabadidős tevékenységet vegző szervezetek adó- és járulékkedvezményéről szól. A MOHOSZ összefoglaló körlevele itt olvasható.
 • A Petőfi SHE jegyárusító partnere, a kiskunlacházi Horgász Univerzum horgászbolt a kialakult helyzet miatt bizonytalan ideig zárva tart.

2020. március 23.

 • A mai naptól az RDHSZ székhelye és haltermelő telephelyei zárva tartanak. Az FB Munkacsoport telepítéseknél végzett halkísérő munkáját felfüggesztjük, valamennyi közösségi összejövetelünk és helyi progamunk elmarad. Közlemény itt!

2020. március 21.

 • Ezúton is felhívjuk minden horgász figyelmét arra, hogy a horgászboltokra is vonatkozik a kereskedelmi egységek 15 órai bezárására vonatkozó rendelet. Az online területi jegy vásárlás továbbra is zavartalanul működik a horgaszjegy.hu oldalon.
 • A 2020. április 15-ét megelőzően kezdődő valamennyi horgászverseny határozatlan időre elhalasztásra kerül, beleértve az egyesületi versenyeket is.

2020. március 20.

 • Megjelent a MOHOSZ módosított veszélyhelyzeti eljárásrendje, mely itt olvasható.

2020. március 18.

 • A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetségnél és valamennyi Duna-ági tagegyesületnél az állami horgászvizsgáztatás határozatlan időre szünetel.
 • A társadalmi halőrzési csoportvezető az ügyvezető igazgatóval és a halőrzési ágazatvezetővel egyeztetve a mai naptól a Duna-ág vízrendszerén a társadalmi halőrzést előre nem látható ideig felfüggeszti. Az RDHSZ társadalmi halőrei csak saját kérésre és felelősségre állhatnak szolgálatba. Hivatásos halőreink a szárazföldi és vízi rendőrséggel együttműködve fokozott erővel, nagyobb létszámban járőröznek a Duna-ág vízrendszerén.
 • Az Ifjúsági és Oktatási Bizottság tájékoztatása alapján a 2020.05.17-ére tervezett Duna-parti általános iskolák horgászversenye elhalasztásra kerül egy később pontosítandó őszi időpontra.

2020. március 16.

 • A mai naptól ráckevei irodánkban az ügyfélfogadás határozatlan időre szünetel. Különösen indokolt esetben jegyforgalmazókat, tagegyesületi tisztségviselőket előzetes telefonos bejelentkezés után fogadunk, azonban 2020. március 23. hétfőtől az előzetes bejelentkezést követő ügyfélfogadás is megszűnik.
 • A 2020. április 11-ére tervezett családi horgászversenyünket elhalasztjuk. A versenyt egy későbbi időpontban tervezzük megrendezni, melyről mindenkit időben fogunk tájékoztatni. Az RDHSZ Versenysport Szakosztálya az elmaradt verseny napjára online vetélkedőt szervez, melynek részleteivel később jelentkezünk.

2020. március 13.

 • A járvány elleni védekezés jegyében minden halőri járművet felszereltünk mobil víztartállyal, kézfertőtlenítővel és megfelelő mennyiségű papírtörlővel. Megtörtént a szájmaszkok és a gumikesztyűk szétosztása is.
 
Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.