Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

Május 6.-án került megrendezésre a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség 2. Családi horgász versenye. Rekord számú nevezés érkezett a szervezőkhöz (43 csapat), 37 versenyző páros regisztrált a parton. A versenyt, a tavalyi év visszajelzése alapján 2 kategóriára bontottuk, 10 év alatt és külön a 10 év felett.

Mivel a RDHSZ nagyon fontosnak tartja az utánpótlás nevelést, igyekeztünk minél több ajándékkal kedveskedni a gyerekeknek.

Timár Mix halcsali-tól kitűnő etetőanyagokat, hozzá különböző méretű vödröket és apró ajándékot kaptunk. A Fisch Kft-től (Carp Zoom) 3 ill. 4 méteres botokat kaptunk, illetve pár kisebb ajándékot. A sorsolás után a gyerekek vihettek maguknak a Bait Factory-tól kapott csalikból (pinki, neon pinki, fehér pinki, és csonti).

Így vágott neki a társaság egy nagyszerű horgászatnak. Nem minden lurkó bírta 3 órát a napon, de nem is az volt a cél, inkább az együttlét, az hogy tanítsuk egy kicsit horgászni a gyerekeket. A dömsödi pályára jellemzően a küsz horgászata stabilnak látszott, már azokon a helyeken ahol nem lakott balin... A meder közepén egy-egy helyen lehetett azért pár szebb keszeget  is fogni. Összességében elmondható, hogy fogás mindenkinek jutott, és sokat tanulva vagy tervekkel fejezték be a párosok a versenyt.

Részletes eredmények a www.facebook.hu/rdhszversenysport oldalon.

Külön szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik szabadidőjüket erre a nagyszerű eseményre áldozták. 
A családoknak köszönöm, hogy elhoztátok a gyerekeket!  Gerendi Zsoltnak, a finomszerelékes szakág vezetőjének köszönet, hogy precízen előkészítette, majd a helyszínen a levezényelte a versenyt. Hajlemász Attilának, hogy főzött a majd 90 embernek egy nagyszerű gulyást! Vida Lászlónak, hogy minden versenyen rendelkezésünkre áll, és mindennemű logisztikában segíteni tud. Végh Tominak és Schmidt Attilának, hogy a helyszínen mindenben segítettek. Valamint köszönet azoknak is akiket itt nem soroltunk fel, de valamilyen formában hozzájárultak a verseny sikeréhez.

Jövőre, veletek, ugyanitt!

Kocsis László
RDHSZ alelnök


További képek a Fotóalbumban!

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.