Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!
Makádi Ezüstpart
Makádi Ezüstpart

A Ráckevei Duna-ág déli részén lévő Makádi Ezüstpart a főváros könyékének egyik legkedveltebb horgászhelye. Jó megközelíthetősége és kiemelkedő fogási lehetőségei országosan ismert vízterületté tették. A mintegy 3,5 km hosszú partszakaszon jól megfér egymás mellett a családdal több napra érkező horgász, és a csak egy délutánra "leszaladó" elfoglalt pecás. Itt mindenki megtalálja a számítását, bármilyen horgászmódszerről is legyen szó. Az idelátogató vendég hódolhat a horgászat többféle módjának, lehet az rabló vagy békés halak horgászata. A többéves tapasztalat azt mutatja, hogy szinte bármely csalizási módszerrel eredményesen lehet halat fogni. A bojlis módszer is egyre népszerűbb. Az elérhető rekordlisták szintén azt mutatják, hogy a Duna-ág ezen része is bővelkedik kapitális méretű pontyokkal és amurokkal.

Az Ezüstparton 136 sorszámozott hely található. Lehetőség van lakókocsi, sátor elhelyezésére, így ajánljuk azok vendégek figyelmébe akik kedvelik a kempingezés eme formáját. A horgászat éjjel-nappal űzhető.

Makád község 5km-re található az Ezüstparttól. A faluban több élelmiszerbolt is található, valamint egy igen jól felszerelt horgászbolt is várja az idelátogató vendégeket.

A partszakasz végén található a Tassi-zsilip, mely önmagában is látványosság. Sokan előszeretettel tekintik meg a zsilipet üzemelés közben a kamra fölött található gyalogos hídról.

Az Ezüstpart elején található a makádi szabadstrand annak sóderes partjával. A fürödni vágyok itt díjmentesen élvezhetik a strandolás örömeit.

Várjuk vendégeinket, legyen az több napra érkező, vagy csupán egy délelőttöt horgászni vágyó sporttárs.

Makádi Ezüstpart
Makádi Ezüstpart

Az Ezüstpart aktuális házirendje megtekinthető ezen az oldalon.

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.