Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség Elnökségének megbízásából a Versenysport Bizottság szervezésében kerül megrendezésre a RSD Dömsödi (0-6 fkm) szakaszán.

A verseny időpontja: 2020. október 11. vasárnap

Nevezési határidő: 2020. október 5.

A verseny kétfős, csónakos, nyílt nevezéses csapatverseny, nevezési díj 10 000,-Ft/ csapat! A kétfős csapatversenyen bárki elindulhat. A versenyzők térítés nélkül reggelit és ebédet kapnak.

Versenyszabályok:

 A csapatok a kijelölt pályán szabadon mozoghatnak, azonban csónakjaik 50m-en belül nem közelíthetik meg egymást, kivéve a helyváltoztatás közbeni keresztezéseket. A kifogott halakat merítőháló segítségével kell csónakba emelni. Tilos szájfogó, vágóhorog és minden egyéb a halaknak esetlegesen sérülést okozó eszköz használata. A halradar és csónakmotor használata megengedett. A kifogott halakat a mérlegelésig élve kell tartani lehetőleg pontyzsákban tárolva. Tilos szájbilincsen, pányván tárolni a kifogott halakat. Az itt nem szabályozott kérdésekben a hivatalos MOHOSZ Csónakos Pergető Versenyszabályzat az irányadó.

A verseny időtartama: 6 óra.

Díjazás: Az első három helyezett csapat kupát és értékes vásárlási utalványokat ill. tárgynyereményeket kapnak, valamint a legnagyobb halat fogó csapat is díjazásben részesül.

A verseny programja:

7. 00 órától: Regisztráció (Mindenki köteles jelentkezni a szervezőknél), reggeli

8.00 Megnyitó, sorsolás

8.30 Felkészülés a versenyre, kihajózás

9.00 – 14.00 Verseny

14.30 Ebéd, értékelés, eredményhirdetés

Csónak: A verseny résztvevőinek maguknak kell csónakról gondoskodniuk, illetve korlátozott számban (10) kölcsönözhetőek csónakok. Sólyázási lehetőség biztosított a versenyközpontban.

A versenyre jelentkezni lehet, illetve további információkért keresse Hipszki Róbertet, az RDHSZ Versenysport Szakbizottság pergető versenyekért felelős vezetőjét.

A versenyen mindenki saját felelősségre vehet részt. Az esetleges balesetekért a rendezőség nem vállal felelősséget.

Regisztráció:

A nevezéseket email-ben történő tájékoztatást követően banki átutalás formájában kérjük

rsd open 2020 plakat

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.