Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

2022. szeptember 11. vasárnap, Szigetszentmiklós

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség Elnökségének megbízásából a Versenysport Bizottság szervezésében kerül megrendezésre a RSD Dunavarsány és Szigetszentmiklós (38 - 45 fkm.) közötti szakaszán.

A verseny időpontja: 2022. szeptember 11. vasárnap

A gyülekező helye: Dolgozók Szigetszentmiklósi Horgász Egyesülete horgásztanyája (2310 Szigetszentmiklós, Horgász u. 18.)

Nevezési határidő: 2022. szeptember 9. péntek 18 óra, regisztráció:

Nevezés online: https://forms.gle/ZtDayTDpqiEadbTcA

A verseny kétfős, csónakos, csapatverseny, nevezési díj NINCS. Kizárólag a 2022-es évre kiváltott érvényes, az  RDHSZ valamelyik egyesületének tagságával rendelkező horgászok nevezését tudjuk elfogadni. A  versenyzők térítés nélkül reggelit és ebédet kapnak.

Versenyszabályok:

A csapatok a kijelölt pályán szabadon mozoghatnak, azonban csónakjaik 50m -en belül nem közelíthetik meg egymást, kivéve a helyváltoztatás közbeni keresztezéseket. A kifogott halakat merítőháló segítségével kell csónakba emelni. Tilos szájfogó, vágóhorog é s minden egyéb a halaknak esetlegesen sérülést okozó eszköz használata. A halradar megengedett. A kifogott halakat a mérlegelésig élve kell tartani , kizárólag szákban (pontyzsák, körszák). Tilos szájbilincsen, pányván, vödörben tárolni a kifogott halakat. Az itt nem szabályozott kérdésekben a hivatalos MOHOSZ Csónakos Pergető Verseny Szabályzat az irányadó.

A verseny időtartama: 6 óra.

Díjazás: Az első három helyezett csapat kupát és értékes ajándékokat kapnak, valamint a győztes csapat elnyeri a RDHSZ 2022. évi Pergető Bajnoka címet. A bajnokok (2 fő) elismerésként  2023-as éves területi jegyet kapnak az RSD-re. 

A verseny programja:

06:00 órától: Regisztráció, reggeli
07:15 Sorsolás - megjelenés kötelező!
07:30 Felkészülés a versenyre, kihajózás
08:00 – 14.00 Verseny
14:30 Ebéd
15:00 Értékelés, eredményhirdetés

Az eredményhirdetést követően mindenkit szívesen látunk egy kötetlen szakmai beszélgetésre.

Díjazás: A verseny dobogós helyezettjei kupával és értékes ajándékokkal kerülnek díjazásra, valamint díjazzuk a legnagyobb halat fogó versenyzőt, és a legfiatalabb versenyzőt is.

Csónak: A verseny résztvevőinek maguknak kell csónakról gondoskodniuk, de a rendezőség korlátozott számban ( 6 db ) tud csónakot biztosítani. Akik csónakot szeretnének bérelni, azok lehetőség szerint előző nap tekintsék meg, hogy megfelelő-e a számukra. Sólyázási lehetőség a verseny helyszínén biztosított.

A versenyre jelentkezni lehet, illetve további információkért keresse Lukácsa Donátot (70-452-88-77,  ), az RDHSZ Versenysport Szakbizottság pergető versenyekért felelős vezetőjét.

A versenyen mindenki saját felelősségre vehet részt. Az esetleges balesetekért a rendezőség nem vállal felelősséget!

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.