Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

Az elmúlt évek legjobb eredményét elérve a 6. helyen végzett az RDHSZ csapata az idei Tagszövetségek Csapat Országos Bajnokságán.

Ahogy azt már az előző posztunkban írtuk a Maty-éri pálya nem a "sokhalas" arcát mutatta. Ennek okai főként az előző időszak intenzív használata (túletetés) és a frontban gazdag időjárás voltak. Nem tudtuk teljes mértékben megfejteni a pályát de a 2 edzésnap után azt láttuk hogy minimál etetéssel és egy technikás, agilis horgászattal tudunk eredményt elérni.

A csapat:

  • u15: Zsiga Levente, segítője Zsiga Gábor
  • u20: Bodzsár Norbert Márk, segítője Bodzsár Csilla
  • u25: Cserna Antal, segítője Cserna Antal
  • Női: Rudnay Csilla
  • MLS: Samu Zsolt, segítője Márta
  • Felnőttek:
  • Gyulai Ferenc, segítője Benke Szabolcs
  • Schmidt Attila
  • Lakatos Sandor
  • Ribli János

Edző: Gerendi Zsolt
Csapatkapitány: Kocsis László

Az első fordulót a 9. helyen zártuk nagyon közel az élmezőnyhöz ami rendkívüli motivációt adott a csapatnak. A szombati megbeszélésen próbáltuk még jobban "letisztázni" a horgászatunkat aminek meg is lett az eredménye hiszen a második napot 5.helyen hoztuk.

Ez összesítésben a 6. helyet jelentette az RDHSZ csapat számára.

Nagy volt az öröm a csapat házatáján, hiszen most sikerült a második fordulóban javítanunk az első napi eredményünkön és a közelmúlt legjobb eredményét értük el.

A tavalyi évi szereplés két nagy tanulsága melyben fejlődnünk kellett:
1. minél több információ a pályáról
Ebben nagy segítség volt számunkra Ferenc Gyulai aki a klub VB-n szereplő svéd csapattal végigdolgozta az előző időszakot. Azok a versenyzők, csapattagok akik a tudatos felkészülés elemeként nézték végig a VB 1-1 napjának pecáját és próbáltak ellesni, majd feldolgozni minden fontosnak számító momentumot.
2. a csapaton belül feladatok szervezése az előkészületek, a helyszíni edzés és versenynapok során.

A fentiek mellett érezhető volt hogy együtt van a csapat, jó hangulatban és kellő motivációval dolgoztuk végig a 4 napot, melynek meg is lett az eredménye.

Folytatás jövőre, cél a TOP5 csapatba kerülés.

Köszönjük a támogatást az Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség nek, a Timár Mix halcsali Kft-nek, Milo nagykereskedésnek, a Bait Factorynak, a háttérből támogató családtagoknak és mindenkinek akinek egy csöppnyi szerepe is volt a csapat versenyzésében. Köszönjük!

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.