Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

2019.09.22
Dömsödi árapasztó csatorna - 51-es úti szakasz

Komoly előkészítő munka után egy jól előkészített pálya várta horgászokat. A tavalyi évhez képest több csapat nevezett. 11 csapat összesen 44 horgászával - 2 úszós és 2 feeder horgász csapatonként  -  kezdődött az idei bajnokság. A tréning napok tapasztalatai alapján súlyban 2-3 kg átlagos  hal mennyiséggel lehetett számolni melyek törpeharcsa, küsz és keszeg különböző fajtáiból jöhet össze. A tervezettnél szerényebb fogások születtek, átlagban 0,8 kg.

Az idei versenyen a Molnársziget SHE tavalyi elsősége után ismét győzni a Molnársziget SHE. A Molnársziget - Carp Zoom Zöld csapata állhatott a dobogó legfelső fokára, 11 helyezési számmal. A második helyezést Csepel HE Team  csapata érte el, míg a harmadik helyezést szintén a Molnársziget SHE színeiben induló Molnársziget - Carp Zoom Kék csapat érte el. Előbbi 16 utóbbi 20 helyezési számot ért el. Minden dobogós csapat 5 egyedi érmet, egy nagy kupát, a bajnok csapat pedig még a vándorserleget is megkapta minimum egy évre.

A verseny előtt bőséges hidegtálas (különféle szalámik, friss zöldségek, vajkrémek, friss kenyér) reggeli várta a horgászokat. Az ebéd babgulyás volt gazdagon valamint minden versenyző kapott palackozott vizet.

A helyszín környezeti adottságai és esemény helyszíne mindenkinek tetszett, külön értékkel bírhat, hogy olyan egyesületek számára is elérhető lett a versenyzés (csapat delegálása) akik a Budapestre utazás miatt eddig elzárkóztak a csapat indítástól.


További képek a fotóalbumban!

 
Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.