Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

Nagy reményekkel indultam útnak ennek az egy hetes fárasztó, de roppant tanulságos versenynek.

Sajnos egyéb nem várt okok miatt a felkészülés és az első két forduló szakmai segítség nélkül zajlott le. Ahogy haladtunk előre az időbe úgy kezdtem elfáradni, főleg mentálisan, ami meg is látszódott a fogott súlyokon is.

Az utolsó fordulóra megérkezett Sipos Zsolt barátom, s kezdte el felsorolni a hibákat, melyeket próbáltam a nap folyamán betartani több-kevesebb sikerrel. A versenyt még egy vihar is nehezítette, ezért 45 percre kiestünk a ritmusból. Ezt a pihenőt technikai és taktikai megbeszélésre használtuk ki. (Addig nem sikerült halat fognom).

Frissült energiával, rengeteg információval vágtam neki az utolsó szakasznak. Tapasztalható volt a gyorsabb csalizás és bedobás eredménye: kezdtem fogni a halakat. Nagyobb dévért követően ponty, majd ismét keszeg félék kerültek a szákba.

Mivel dobásaim java részt pontatlanok voltak, sajnos az igazi előretörés már nem volt várható, aminek az eredménye számomra elfogadhatatlan volt.

A fáradság és a kudarc hatására úgy álltam fel a versenyládáról, hogy többet nem fogok botot a kezembe, de egy vérbeli horgász ilyet csak kimond, de soha nem gondolja komolyan. Én sem.

Megígérem: hibáimból tanulva, sok gyakorlással, jövőre újra nekivágok a Női Feeder OB-nak.

Köszönöm szépen a támogatást az RDHSZ Versenysport Bizottságnak.

 
Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.