Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

(egyfordulós, csapat, finomszerelékes horgászverseny versenykiírása) 

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség Elnökségének megbízásából a Versenysport Bizottság szervezésében kerül megrendezésre a Dömsödi árapasztó csatorna Szúnyogi zsilip alatti szakaszán található partszakaszon, a murvás út felőli oldalon. (helyszínváltozás jogát fenntartjuk) a 2022. évi RDHSZ EGYESÜLETI CSAPATBAJNOKSÁG. 

Mindenkit várunk egy jó hangulatú baráti horgászversenyre! 

A verseny időpontja: 2022. augusztus 28. vasárnap

Nevezés csak online regisztráció útján lehetséges az alábbi linken elérhető, nevezési lap kitöltésével: https://forms.gle/HGZokHhTDM6soieSA 

Nevezési határidő: 2022. augusztus 21. vasárnap 

A versenypálya befogadóképességének ismeretében a szervezők fenntartják a jogot a nevezés korábbi zárására! 

A verseny nyílt nevezéses, nevezési díj NINCS! 

A verseny 4 fős csapatverseny. A csapatok 2 fő úszós, valamint 2 fő fenekező horgászból állhatnak, a szektorok is ennek megfelelően lesznek kialakítva. A versenyen az RDHSZ-hez tartozó horgászegyesületek tagjai nevezhetnek csak csapatot. Azonban egy csapat több egyesület horgászából is összeállhat!

A további megkötés, hogy mindenki egy botos, egy horgos készséggel horgászhat! A fenekezőhorgászoknál, nincs meghatározott limit a horogelőke hosszára. A fenekező horgászok csak bottal (etetőkosárral) etethetnek! 

  • A versenyzők számára üdítőt, valamint reggelit és meleg ebédet biztosítunk. 
  • Területi jeggyel nem rendelkező horgászok nulla forintos napijegyet kapnak, tehát nem kell a verseny napjára napijegyet váltani. 

A verseny időtartama: 

4 óra 

Etetőanyag felhasználás: 

17 liter, az élő csali 2,5 liter, ebből 0,5 liter az etető és 0,125 liter a tűző szúnyoglárva. Felhasználható giliszta mennyisége 0,5 liter (ezt élve kell a limitálásnál bemutatni). Lehetőség szerint kérjük a csapatokat, hogy mind az etetőanyagot, mind pedig az élőanyagot űrmérték beosztásos edényekben készítsék elő a limit ellenőrzésre.

A verseny programja: 

7:00 regisztráció, megnyitó, sorsolás - az idén már alkalmazott online rendszerben a közösségi oldalon követhető a megnyitó és sorsolás is
8.00 a rajthelyek elfoglalása
8:50 csali ellenőrzés megkezdése
9:50 alapozó etetés kezdete
10:00 verseny kezdete
13:55 jelzés az utolsó 5 percre
14:00 verseny vége, mérlegelés megkezdése - a mérlegelés során a versenyző nem hagyhatja el a horgászhelyét, a mérlegelést a versenyszervezők végzik, nem kísérheti őket senki! Ez eredményeket live-ban, az RDHSZ online felületén rögzítjük.
15:00 eredményhirdetés, ebéd

Amennyiben a felkészülés kevesebb időt vesz igénybe, fenntartjuk a jogot a kezdési időpontot módosítására. Ezt a helyszínen a csapatvezetőkkel közösen döntjük el. 

Díjazás: 

Az első három helyezett csapat serleget, a csapatok tagjai - 4+1 fő - érmeket kapnak. A győztes csapat elnyeri az RDHSZ Egyesületi Csapatbajnokság 2022. évi Bajnoka címet, valamint a csapat tagjainak (4 fő) jutalma egy-egy 2023-as RSD kedvezményes területi jegy.

FONTOS információk! 

Tekintettel a járványügyi veszélyhelyzetre vonatkozó, MOHOSZ, verseny részvételekre által előírt szabályainak elfogadásával és betartásával engedélyezett a részvétel. Ennek részletei a www.mohosz.hu oldalon érhető el. Az aktuális rendelkezésről valamint szervezéssel kapcsolatos kiegészítésekről a szervezők 48 órával a verseny előtt részletes tájékoztatást küldenek a regisztráció során megadott email címre. 

A részvétel karantén (önkéntes vagy hatósági) nyilatkozat aláírásához kötött melyet a határidőig regisztrált versenyzőknek küldünk ki a regisztráció során megadott email címre! A nyilatkozat leadása legkésőbb a helyszíni regisztráció időpontjában lehetséges. 

A versenyszervezők által a versenyzők és a környezetük egészségének védelme érdekében hozott különleges szabályokat - melyeket a jelen kiírás valamint a fent említett, emailben történő tájékoztatás tartalmaz - minden a versenyre nevező és induló horgásznak kötelező betartania. 

Az esetleges balesetekért a rendezőség nem vállal felelősséget. 

Az eseményen képi és videofelvétel készül melyet az RDHSZ saját eseményeinek kommunikációja során felhasznál.

Minden érdeklődőt szeretettel vár az RDHSZ Versenysport Bizottsága és a rendezők!

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.