Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

(egyfordulós, csapat, finomszerelékes horgászverseny versenykiírása)

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség Elnökségének megbízásából a Versenysport Bizottság szervezésében kerül megrendezésre a Dömsödi árapasztó csatorna Szúnyogi zsilip alatti szakaszán található partszakaszon, a murvás út felőli oldalon.  (helyszínváltozás jogát fenntartjuk) a 2021. évi RDHSZ EGYESÜLETI CSAPATBAJNOKSÁG.

Mindenkit várunk egy jó hangulatú baráti horgászversenyre!

A verseny időpontja: 2021. augusztus 22. vasárnap (edzésnapok a versenyt megelőző péntek és szombat)

Nevezés csak online regisztráció útján lehetséges az alábbi linken elérhető, nevezési lap kitöltésével:
https://forms.gle/cahGo3jWwR4aVcie7

Nevezési határidő: 2021. július 25. vasárnap

A versenypálya befogadóképességének ismeretében a szervezők fenntartják a jogot a nevezés korábbi zárására!

A verseny nyílt nevezéses, nevezési díj NINCS!

A verseny 4 fős csapatverseny. A csapatok 2 fő úszós, valamint 2 fő fenekező horgászból állhatnak, a szektorok is ennek megfelelően lesznek kialakítva. A versenyen az RDHSZ-hez tartozó horgászegyesületek tagjai nevezhetnek csak csapatot.

A további megkötés, hogy mindenki egy botos, egy horgos készséggel horgászhat! A fenekezőhorgászoknál, nincs meghatározott limit a horogelőke hosszára. A fenekező horgászok csak bottal (etetőkosárral) etethetnek!

  • A versenyzők számára üdítőt, valamint reggelit és meleg ebédet biztosítunk.
  • Területi jeggyel nem rendelkező horgászok nulla forintos napijegyet kapnak, tehát nem kell a verseny napjára napijegyet váltani.

A verseny időtartama:

4 óra

Etetőanyag felhasználás:
17 liter, az élő csali 2,5 liter, ebből 0,5 liter az etető és 0,125 liter a tűző szúnyoglárva. Felhasználható giliszta mennyisége 0,5 liter (ezt élve kell a limitálásnál bemutatni).
Lehetőség szerint kérjük a csapatokat, hogy mind az etetőanyagot, mind pedig az élőanyagot űrmérték beosztásos edényekben készítsék elő a limit ellenőrzésre.

A verseny programja:
7:00 regisztráció, megnyitó, sorsolás - a kontaktusok minimalizálása mellett
8.00 a rajthelyek elfoglalása
8:50 csali ellenőrzés megkezdése
9:50 alapozó etetés kezdete
10:00 verseny kezdete
13:55 jelzés az utolsó 5 percre
14:00 verseny vége, mérlegelés megkezdése - a személyes kontaktusok minimalizálásával (a mérlegelés során a versenyző nem hagyhatja el a horgászhelyét, a mérlegelést a versenyszervezők végzik, nem kísérheti őket senki!)

15:30 eredményhirdetés - a személyes kontaktusok minimalizálásával

Amennyiben a felkészülés kevesebb időt vesz igénybe, fenntartjuk a jogot a kezdési időpontot módosítására. Ezt a helyszínen a csapatvezetőkkel közösen döntjük el.

Díjazás:
Az első három helyezett csapat serleget, a csapatok tagjai érmeket kapnak. A győztes csapat elnyeri az RDHSZ Egyesületi Csapatbajnokság 2021. évi Bajnoka címet.

FONTOS információk!

Tekintettel a járványügyi veszélyhelyzetre vonatkozó, MOHOSZ, verseny részvételekre által előírt szabályainak elfogadásával és betartásával engedélyezett a részvétel. Ennek részletei a www.mohosz.hu oldalon érhető el. Az aktuális rendelkezésről valamint szervezéssel kapcsolatos kiegészítésekről a szervezők 48 órával a verseny előtt részletes tájékoztatást küldenek a regisztráció során megadott email címre.
A részvétel karantén (önkéntes vagy hatósági) nyilatkozat aláírásához kötött melyet a határidőig  regisztrált versenyzőknek küldünk ki a regisztráció során megadott email címre! A nyilatkozat leadása legkésőbb a helyszíni regisztráció időpontjában lehetséges.

A versenyen csak regisztrált versenyzők, érvényes versenyzői engedéllyel vehetnek részt.

A versenyszervezők által a versenyzők és a környezetük egészségének védelme érdekében hozott különleges szabályokat  - melyeket a jelen kiírás valamint a fent említett, emailben történő tájékoztatás tartalmaz - minden a versenyre nevező és induló horgásznak kötelező betartania.

Az esetleges balesetekért a rendezőség nem vállal felelősséget.

Az eseményen képi és videofelvétel készül melyet az RDHSZ saját eseményeinek kommunikációja során felhasznál.

Minden érdeklődőt szeretettel vár az RDHSZ Versenysport Bizottsága és a rendezők!

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.