Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

Rendszeresen frissülő oldalunkon foglaljuk össze a Magyar Országos Horgász szövetség ajánlása és az RDHSZ vezetés döntései alapján a járványveszély elhárítása érdekében hozott intézkedéseket.

2020. szeptember 18.

  • Szeptember 15-én léptek életbe a MOHOSZ újabb, versenysporttal kapcsolatos rendelkezései, melyek az aktuális versenynaptárral együtt itt találhatóak.

Hatályos: 2020.09.15-töl

Tekintettel a COVID-19 második hulláma okozta bizonytalan helyzetre, valamint a Kormány a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló, szeptember hónapra vonatkozó 408/2020. (VIII.30.) rendeletére, továbbá az EMMI szeptember 1-jei keltezésű, a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól és a felmentési lehetőségekről szóló tájékoztatására a MOHOSZ, mint országos sportági szakszövetség az alábbiakat rendeli el:

A tassi vízleeresztő műtárgy kivitelezését végző konzorcium tájékoztatása szerint 2020.09.30-án megkezdődik a műtárgy építésének második üteme. Ennek során a régi töltés mellett található organizációs utat elbontják, mivel a munkaterületen történő átvezetés balesetveszélyes és akadályozza a kivitelezés előrehaladását. 2020.09.30-tól tehát a Rózsa-sziget megközelítése csak Tass felől, a KDVVIZIG üzemi területén, a zsilipkamra felett létesített ideiglenes hídon lehetséges 06:00 és 18:00 között. Ezen időszakon kívül a területet lezárják, ekkor a kamerával megfigyelt lezárt területre való engedély nélküli belépés feljelentést von maga után.

Az ideiglenes híd elbontására várhatóan október végén kerül sor, ettől az időponttól a sziget megközelítése a megszokott úton Makád felől, a műtárgy felett átvezetett új úton válik lehetővé, a műszaki átadásig az építési forgalom elsőbbségével.

Az ideiglenes útvonal az alábbi vázlaton piros színnel lett feltüntetve.

Tagegyesületünk egy kedves kis videóban örökítette meg idei ifjúsági horgászversenyét. A verseny főszervezője Petrovics László, a kisfilm készítői Úri-Kovács Péter és Magyar Pál.

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.