Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

2022. május 11-én egy különleges fajjal gyarapítottuk az RSD halállományát: 1000 db előnevelt menyhal-ivadékot telepítettünk. A halgazdálkodó partnerünktől vásárolt kishalakat jellemző élőhelyükre, a ráckevei és a taksonyi hídhoz szállítottuk ki.

További képek a Fotóalbumban!

 

2022. június 19-én - reményeink szerint hagyományt teremtve - új szakágban próbálhatják ki magukat az RDHSZ tagegyesületeinek fiataljai. Első alkalommal megrendezett ifjúsági casting versenyünket a szigetszentmártoni focipályán tartjuk meg.

Versenykiírás és jelentkezés ezen az oldalon!

 

Április 26-án újra fogható méretű csukákat engedünk szabadon Szigetbecsén. Az előző telepítésekhez hasonlóan ez a kb. 100 kg-os szállítmány is a tavaszi csukaszaporításból megmaradt anyahalakból áll.

 

A Halőri Szolgálat és a megjelent 3 fő önkéntes a zord idő - zivatarokkal tarkított viharos szél - ellenére elvégezte a mai napra kitűzött célt. Az Északi-övcsatornát, valamint a kis- és nagy XXX-as csatornát mintegy 10 köbméter illegális hulladéktól - nagyrészt horgász-szeméttől - tisztították meg teljes hosszban, mindkét oldalon.

Mindenkinek köszönjük a lelkes részvételt! Reméljük, hogy egyre kevesebb ilyen akcióra lesz szükség.

További képek a Fotóalbumban!

 
Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.