Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

Tisztelt Címzettek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság, valamint további 5 Vízügyi Igazgatóság alkotta konzorcium vezetésével megvalósuló Nagyműtárgyak fejlesztése és rekonstrukciója elnevezésü, EU társfinanszírozású KEHOP Nagyprojekt keretében rövidesen megkezdődik a Kvassay Vízlépcső hajózsilipének rekonstrukciója.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a rekonstrukció során a víziközlekedés (hajózsilipelés) a Kvassay Vízlépcső hajózsilipén szünetelni fog.

A víziközlekedők számára a zárlat kezdete és vége Hajósoknak Szóló Hirdetményben, valamint a www.kdvvizig.hu weboldalon és a Nagyprojekt hivatalos honlapján (nagymutargy.ovf.hu) lesz közzétéve. A zárlat időtartama alatt a Ráckevei (Soroksári)—Duna-ág és a Duna folyam közötti vízi kapcsolatot a Tassi hajózsilip biztosítja.

A hajózási zárlat kezdete: 2018. június 25. (hétfő)

A víziközlekedés újraindítása árvízmentes időszakot és a szerkezetek megbontásakor fellépő müszaki komplikációt nem feltételezve, legkorábban 2018. december elején várható.

Kérjük levelünk érintettekhez való eljuttatását elősegíteni szíveskedjen, valamint az esetlegesen okozott kényelmetlenségekért az érintettek szíves megértését kérjük.

Budapest, 2018. május 15.

Szilágyi Attila igazgató
Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság


Kép forrása: OSZK Digitális Képarchívum

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.