Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség Elnökségének megbízásából a Versenysport Bizottság szervezésében kerül megrendezésre a RSD Dömsödi (0-6,5 fkm) szakaszán.

A verseny időpontja: 2021. szeptember 19. vasárnap

Nevezési határidő: 2021. szeptember 12.

A verseny kétfős, csónakos, nyílt nevezéses csapatverseny, nevezési díj 15 000,-Ft/ csapat! A kétfős csapatversenyen bárki elindulhat.

Versenyszabályok:

 A csapatok a kijelölt pályán szabadon mozoghatnak, azonban csónakjaik 50m-en belül nem közelíthetik meg egymást, kivéve a helyváltoztatás közbeni keresztezéseket. A kifogott halakat merítőháló segítségével kell csónakba emelni. Tilos szájfogó, vágóhorog és minden egyéb a halaknak esetlegesen sérülést okozó eszköz használata. A halradar és csónakmotor használata megengedett. A kifogott halakat a mérlegelésig élve kell tartani lehetőleg szákban, pontyzsákban tárolva. Tilos szájbilincsen, pányván tárolni a kifogott halakat. Az itt nem szabályozott kérdésekben a hivatalos MOHOSZ 2021 évi Csónakos Pergető Versenyszabályzat az irányadó.

A verseny időtartama: 6 óra.

Díjazás: Az első három helyezett csapat kupát és értékes vásárlási utalványokat ill. tárgynyereményeket kapnak, valamint a legnagyobb halat fogó csapat is díjazásben részesül.

A verseny programja:

6.30 órától: Regisztráció, sorsolás, reggeli

7.30 Eligazítás

8.00-8.30 Felkészülés a versenyre, kihajózás

8.30 – 14.30 Verseny

15.00 Ebéd, értékelés, eredményhirdetés

Csónak: A verseny résztvevőinek maguknak kell csónakról gondoskodniuk, illetve korlátozott számban kölcsönözhetőek csónakok. Sólyázási lehetőség biztosított a versenyközpontban.

A versenyre jelentkezni lehet, illetve további információkért keresse Hipszki Róbertet, az RDHSZ Versenysport Szakbizottság pergető versenyekért felelős vezetőjét.

A versenyen mindenki saját felelősségre vehet részt. Az esetleges balesetekért a rendezőség nem vállal felelősséget.

Regisztráció:

A nevezéseket email-ben történő tájékoztatást követően banki átutalás formájában kérjük!

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.