Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

(egyfordulós, egyéni, úszós horgászverseny versenykiírása)

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség Elnökségének megbízásából a Versenysport Bizottság szervezésében kerül megrendezésre a Csepeli Csőhídi versenypályán

a 2020. évi RDHSZ EGYÉNI BAJNOKSÁG. Amennyiben nem kapunk engedélyt a pálya használatára a Csepeli önkormányzattól, akkor a Dömsödi övcsatornán rendezzük meg a bajnokságot.

A verseny időpontja: 2020. június 7. vasárnap (csütörtök és péntek edzésnap)
Nevezési határidő: Nevezés lezárva

A verseny nyílt nevezéses, nevezési díj NINCS!

  • A versenyek kategóriánkénti bajnokai a következő évben (2021) éves RDHSZ területi jegyet kapnak eredményeik elismeréseként.
  • A versenyzők számára üdítőt valamint előre összeállított hidegétel csomagot biztosítunk.
  • Területi jeggyel nem rendelkező horgászok nulla forintos napijegyet kapnak, tehát nem kell a verseny napjára napijegyet váltani.
  • A verseny díjazása kupák, érmek.
  • 10 éves kor alatti gyermek versenyzőknek indítunk egy külön kategóriát, ahol aktív szülői segítség mellett lehet horgászni.
  • U10, U15 és U20 korosztályban indulóknak élőcsali egységcsomagot biztosítunk!

Versenyszabályzat:

Lebonyolítása a AZ ORSZÁGOS FINOMSZERELÉKES VERSENYSZABÁLYZAT szerint történik. Az alábbi kitételekkel:


Etetőanyag felhasználás (fordulónként): 20 liter a felnőtt, U25 és az U20-as, az U15-ös és U10-es kategóriákban pedig 17 liter. Az élő csali egységesen 2,5 liter, ebből 0,5 liter lehet az etető-szúnyoglárva és maximum 0,125 liter lehet a tűző-szúnyoglárva, 0,5 liter giliszta (ez utóbbit élve, tehát nem összevágott állapotban kell bevinni). Az etetőanyag valamint az előanyag limitáláshoz a hivatalos limitáló edények használata kötelező, ami a tűző szúnyoglárva limitálására is vonatkozik.

A verseny nyílt egyéni úszós kategóriában kerül megrendezésre. A versenyen bárki elindulhat, aki tagsággal rendelkezik a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség bármely egyesületében. Az értékelés felnőtt, női, U25-ös, U20-as és U15-ös, U10-es, masters (55+) valamint vendég kategóriákban történik. Kategória indítás minimum 4 fő azonos kategóriába történő nevezése esetén! Ennek hiányában a szervezők fenntartják a jogot egyes kategóriák összevonására.

A vendég versenyzők nevezését töröltük az idei versenyen nem indítunk vendég kategóriát.

A versenyzői igazolvány nem feltétele a versenyen való részvételnek, regisztráció során megadható!

A verseny időtartama:
1x4 óra

Díjazás:

Kategóriánkénti első három helyezett serleget és egyedi RDHSZ érmet kap, a győztesek, pedig elnyerik az RDHSZ 2020. évi Egyéni Bajnoka címet! A vándorkupát egy évre a bajnokok közül legtöbb fogott súlyt horgász kapja.

A verseny programja:

7:00 regisztráció, megnyitó, sorsolás - virtuális platformon a kontaktusok minimalizálásával
8:00 a rajthelyek elfoglalása
8:50 csali ellenőrzés megkezdése
9:50 alapozó etetés kezdete
10:00 verseny kezdete
13:55 jelzés az utolsó 5 percre
14:00 forduló vége, mérlegelés megkezdése - a személyes kontaktusok minimalizálásával (a mérlegelés során a versenyző nem hagyhatja el a horgászhelyét, a mérlegelést a versenyszervezők végzik, nem kísérheti őket senki!)
15:30 eredményhirdetés - a személyes kontaktusok minimalizálásával
17:00 versenypálya elhagyása
18:00 pálya zárása

Az előzetes nevezéseket az alábbiakban megadott regisztrációs linken fogadjuk:
https://forms.gle/egz59kQzyVxjH8XMA

FONTOS!
Tekintettel a kialakult járványügyi veszélyhelyzetre vonatkozó, MOHOSZ, verseny részvételekre által előírt szabályainak elfogadásával és betartásával engedélyezett a részvétel. Ennek részletei a www.mohosz.hu oldalon érhető el. Az aktuális rendelkezésről valamint szervezéssel kepcsolatos kiegészítésekről a szervezők 48 órával a verseny előtt részletes tájékoztatást küldenek a regisztráció során megadott email címre.

A versenyünk a sportcélú horgászjegy váltásához szükséges igazolásra alkalmas esemény. A Csőhídi pálya használata, az autók mozgása és parkolása vonatkozásában egyedi feltételekhez kötött. Ezt minden a versenyre nevező és induló horgásznak kötelező betartania.

Az esetleges balesetekért a rendezőség nem vállal felelősséget.

Az eseményen képi és videofelvétel készül melyet az RDHSZ saját eseményeinek kommunikációja során felhasznál.

Minden érdeklődőt szeretettel vár az RDHSZ Versenysport Bizottsága és a rendezők!

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.