Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

2021. szeptember 05. vasárnap
Szigetszentmiklós

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség Elnökségének megbízásából a Versenysport Bizottság szervezésében kerül megrendezésre a RSD Dunavarsány és Szigetszentmiklós (38-45 fkm.) közötti szakaszán.

A verseny időpontja: 2021. szeptember 05. vasárnap

A gyülekező helye:  Dolgozók Szigetszentmiklósi Horgász Egyesülete horgásztanyája (2310 Szigetszentmiklós, Horgász u. 18.)

Nevezési határidő: 2021 augusztus 29.

A verseny kétfős, csónakos, nyílt nevezéses csapatverseny, nevezési díj NINCS. A kétfős csapatversenyen bárki elindulhat, aki a RDHSZ bármely egyesületének tagja a 2021. évben. A versenyzők térítés nélkül reggelit és ebédet kapnak.

Versenyszabályok:

 A csapatok a kijelölt pályán szabadon mozoghatnak, azonban csónakjaik 50m-en belül nem közelíthetik meg egymást, kivéve a helyváltoztatás közbeni keresztezéseket. A kifogott halakat merítőháló segítségével kell csónakba emelni. Tilos szájfogó, vágóhorog és minden egyéb a halaknak esetlegesen sérülést okozó eszköz használata. A halradar megengedett. A kifogott halakat a mérlegelésig élve kell tartani, kizárólag szákban (pontyzsák, körszák). Tilos szájbilincsen, pányván, vödörben tárolni a kifogott halakat. Az itt nem szabályozott kérdésekben a hivatalos MOHOSZ Csónakos Pergető Versenyszabályzat az irányadó.

A verseny időtartama: 6 óra.

Díjazás: Az első három helyezett csapat kupát és értékes vásárlási utalványt kap, valamint a győztes csapat elnyeri a RDHSZ 2021. évi Pergető Bajnoka címet.

A verseny programja:

6.30 órától: Regisztráció, Sorsolás - megjelenés kötelező! - Reggeli

8.00 Felkészülés a versenyre, kihajózás

8.00 – 14.00 Verseny

14.30-tól Ebéd, értékelés, eredményhirdetés

Díjazás: A verseny dobogós helyezettjei kupával és értékes vásárlási utalvánnyal kerülnek díjazásra a jóvoltából:

I. helyezett: 100 000 Ft értékű vásárlási utalvány

II. helyezett: 60 000 Ft értékű vásárlási utalvány

III. helyezett: 30 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Csónak: A verseny résztvevőinek maguknak kell csónakról gondoskodniuk, de a rendezőség korlátozott számban tud csónakot biztosítani. Sólyázási lehetőség a verseny helyszínén biztosított.

 A versenyre jelentkezni lehet, illetve további információkért keresse Hipszki Róbertet, az RDHSZ Versenysport Szakbizottság pergető versenyekért felelős vezetőjét.

A versenyen mindenki saját felelősségre vehet részt. Az esetleges balesetekért a rendezőség nem vállal felelősséget.

Regisztárció: 

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.