Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség Elnökségének megbízásából a Versenysport Bizottság szervezésében kerül megrendezésre a RSD Dunavarsány és Szigetszentmiklós (38-45 fkm.) közötti szakaszán.

A verseny időpontja: 2020. szeptember 27. vasárnap

A gyülekező helye:  Dolgozók Szigetszentmiklósi Horgász Egyesülete horgásztanyája (2310 Szigetszentmiklós, Horgász u. 18.)

Nevezési határidő: 2020 szeptember 20.

A verseny kétfős, csónakos, nyílt nevezéses csapatverseny, nevezési díj nincs! A kétfős csapatversenyen bárki elindulhat, aki a RDHSZ bármely egyesületének tagja a 2020. évben. A versenyzők térítés nélkül reggelit és ebédet kapnak.

Versenyszabályok:

A csapatok a kijelölt pályán szabadon mozoghatnak, azonban csónakjaik 50m-en belül nem közelíthetik meg egymást, kivéve a helyváltoztatás közbeni keresztezéseket. A kifogott halakat merítőháló segítségével kell csónakba emelni. Tilos szájfogó, vágóhorog és minden egyéb a halaknak esetlegesen sérülést okozó eszköz használata. A halradar és csónakmotor használata megengedett. A kifogott halakat a mérlegelésig élve kell tartani lehetőleg pontyzsákban tárolva. Tilos szájbilincsen, pányván tárolni a kifogott halakat. Az itt nem szabályozott kérdésekben a hivatalos MOHOSZ Csónakos Pergető Versenyszabályzat az irányadó.

A verseny időtartama: 6 óra.

Díjazás: Az első három helyezett csapat kupát és értékes vásárlási utalványt kap, valamint a győztes csapat elnyeri a RDHSZ 2020. évi Pergető Bajnoka címet.

A verseny programja:

6. 30 órától: Regisztráció (Mindenki köteles jelentkezni a szervezőknél), reggeli
7:30 Megnyitó, sorsolás
8.00 Felkészülés a versenyre, kihajózás
9.00 – 15.00 Verseny
15.30-tól Ebéd, értékelés, eredményhirdetés

Díjazás: A verseny dobogós helyezettjei kupával és 30.000 - 60.000 - 100.000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal kerülnek díjazásra.

Csónak: A verseny résztvevőinek maguknak kell csónakról gondoskodniuk, de a rendezőség korlátozott számban (8db) tud csónakot biztosítani. Sólyázási lehetőség a verseny helyszínén biztosított.

A versenyre jelentkezni lehet, illetve további információkért keresse Hipszki Róbertet, az RDHSZ Versenysport Szakbizottság pergető versenyekért felelős vezetőjét.

A versenyen mindenki saját felelősségre vehet részt. Az esetleges balesetekért a rendezőség nem vállal felelősséget.

Regisztráció:

Hipszki Róbert
06 (30) 634 2622

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.