PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség (2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 94.) pályázatot hirdet a Tass, Rózsa-szigeti Horgásztanya vendéglátóipari egysége (büfé) üzemeltetésének ellátására

Pályázó feladata: Tass, Rózsa-szigeti Horgásztanya vendéglátóipari egysége (büfé) üzemeltetési feladatainak ellátása.

Szerződés időtartama: 2020. március 1. – 2020. november 30. A Felek kölcsönös megelégedettsége esetén a szerződés lejártát megelőző 60 napon belül egymással tárgyalásokat folytatnak, amely során döntenek a szerződés 2 évvel történő meghosszabbításáról vagy a lejárati idővel történő megszűnéséről.

Általános feltételek: a pályázaton bármely természetes személy vagy jogi személy részt vehet, aki megfelel a pályázati feltételeknek és elfogadja a pályázati felhívásban foglalt feltételeket.

Kizáró okok: A pályázati eljárásban nem vehet részt, akinek 30 napnál régebbi adótartozása vagy bármely tartozása van a NAV, mint központi adóhatóság felé.  A pályázó nem állhat végelszámolás, felszámolás vagy csődeljárás alatt.

Szakmai alkalmasság: Alkalmas a pályázó, ha rendelkezik a felhívás közzétételét megelőző 3 évben legalább 1 db olyan referenciával, amely büfé üzemeltetésére vonatkozik, vagy a természetes személy pályázó (ill. jogi személy pályázó főállású alkalmazottja) a szükséges vendéglátóipari végzettséggel, illetve szakképesítéssel rendelkezik (referenciák, oklevelek a pályázathoz csatolandók).

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent, ha a pályázó vállalja, hogy:

  • a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség versenysport, gyermek és ifjúsági rendezvényeinek étel, ital szolgáltatását biztosítja;
  • a büfé villamos áram fogyasztása méréséhez szükséges almérő beépítési költségeihez 50%-os mértékben hozzájárul.

Bérleti díj: megegyezés szerint; a pályázónak a nettó havi bérleti díjra kell ajánlatot tennie a pályázatában.

Üzemeltetési feltétel:

Nyertes pályázónak kell gondoskodni a büfé üzemeltetéséhez szükséges hatósági engedélyek megszerzéséről. Az érvényes engedélyeket nyertes pályázó a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség részére megküldeni köteles, és addig az üzemeltetést nem kezdheti meg.

További információ kérhető: Udvari Zsolt ügyvezető igazgató +36-30-331-8084

A pályázat benyújtási határidő: 2020. február 27. (csütörtök) 12:00 óra

Az eredményhirdetés várható: 2020. február 28. (péntek) 14:00 óra

A pályázat nyelve: magyar

Pályázat beadásának módja: személyesen vagy ajánlott levélpostai küldeményként, zárt csomagolásban kell eljuttatni a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség székhelyére (2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 94.). A borítékra rá kell írni: „Rózsa-szigeti büfé pályázat”. Személyes benyújtás esetén munkanapokon hétfőtől – csütörtökig 8:00–16:00 óra között, péntekenként 8:00–13:00 óra között.

Ráckeve, 2020.02.03.

Az RDHSZ Vezetősége

Melléklet: Rózsa-szigeti Horgásztanya Házirendje 2020. évre.